На кожній сучасній кухні є інструменти, які воістину незамінні для зберігання, приготування і збереження свіжості продуктів. Алюмінієва фольга, папір для випікання, рукав для запікання і плівка харчова стали цінними помічниками, які допомагають нам щодня готувати і зберігати продукти найкращим чином. Наша компанія PRODOM пропонує повний асортимент цих товарів, що виготовляються, щоб гарантувати вам найвищу якість і зручність. Готуєте ви смачне соковите м'ясо, печете печиво або зберігаєте залишки обіду — у нас знайдеться відповідне рішення для будь-яких завдань.
Види та особливості аксесуарів для приготування їжі
Вибираючи в нашому магазині пергамент для випічки, фольгу і харчову плівку, ви можете бути впевнені, що отримуєте якісну продукцію, яка зробить вашу роботу на кухні зручнішою і простішою. Ось усі основні види аксесуарів під брендами Appetito, EKO, Maestro, Norma, PROdom, Stella, які можуть знадобитися і які ми можемо запропонувати:
- Пергамент для випікання — спеціально оброблений непористий і вологостійкий папір, створений спеціально для приготування їжі. Його антипригарні властивості запобігають прилипанню продуктів до дна листів і форм для випічки, що дає змогу не використовувати жири для змащування. Їжу легше виймати з форми або знімати з аркуша, а самі дека менше брудняться і їх легше мити після закінчення приготування.
- Харчова плівка — особливо улюблена споживачами за надзвичайну практичність і здатність ізолювати продукти харчування, запобігаючи їхньому контакту з повітрям, бактеріями, пліснявою та запобігаючи поширенню запахів. Харчова плівка на гумці або в рулонах підходить для захисту та збереження властивостей того, що ми хочемо зберегти протягом тривалого часу, а будучи прозорою, вона дає змогу з першого погляду розпізнати, що ми загорнули, і легко перевірити, чи добре зберігається їжа. Врахуйте, що її не можна використовувати для розігрівання та приготування в духовці! І тільки деякі види можуть підходити для мікрохвильових печей.
- Рукав для запікання, широкий або вузький — надзвичайно практичний кухонний аксесуар із жароміцного матеріалу. Мікропори пропускають пару, тож їжа запікається, але не вариться, але не пропускають воду, тож страва не пересихає і не витікає. Ви можете купити рукав для запікання, щоб готувати здорову їжу з мінімальною кількістю жиру або взагалі без нього. Рукав зберігає смак, аромат і соковитість страви, значно полегшує подальше прибирання.
- Фольга для запікання — ще один дуже практичний матеріал: чудовий бар'єр для вологи, кисню і світла, ізолює продукти від сторонніх запахів. Такий корисний предмет як фольга купити можна і для зберігання їжі в морозильній камері, і для приготування в духовці. Під час приготування фольга забезпечує стравам необхідну кількість тепла, не пригорає, зберігає вологість довкілля та всі аромати й запахи до подачі на стіл.
Переваги товарів для приготування їжі від компанії PRODOM
Продукція PRODOM — це розумний вибір для тих, хто шукає якість, зручність і надійність у приготуванні їжі. Ми самі використовуємо такі предмети на кухнях, і розуміємо, які у нас вимоги та побажання. Ми всі хочемо користуватися зручними і хорошими речами. Наш досвід і прагнення до якості відображаються в кожному товарі, який ми пропонуємо:
- Харчова плівка, купити яку ви можете в нашому магазині, міцна і не рветься від випадкового торкання. Не має запаху, що передається продуктам.
- Наші рукави для запікання мають зав'язки або кліпси, які полегшують запечатування, забезпечуючи рівномірне пропікання і запобігаючи проливанню.
- Пергамент, коричневий і білий, а також білий силіконізований — міцні та не прилипають. З вкритого силіконом взагалі дуже зручно знімати печиво чи подібну випічку.
- Наша фольга щільна і міцна, рівномірно передає тепло страві, не даючи їй пригоріти чи навіть підгоріти, добре знімається з продукту.
Ми впевнені: наша продукція — гідна за якістю, практична, і їй знайдеться місце на будь-якій кухні.
Чому обирають PRODOM?
Компанія PRODOM — надійний український виробник з багаторічним досвідом роботи, що добре зарекомендував себе:
- Гарантована якість для вашої кухні: продукція розроблена відповідно до найвищих галузевих стандартів, протестована і сертифікована на безпеку харчових продуктів.
- Економічна вигода: на такі товари, як фольга, рукав для запікання, пергамент і харчова плівка ціна нижча, ніж у середньому на ринку, адже ми є прямим виробником і встановлюємо мінімальну націнку у фірмовому магазині.
- Зручність і практичність: оптимальні розміри і формати для побутового та професійного використання. Наша продукція підходить для ресторанів і кейтерингових служб, для пекарень і кондитерських, для повсякденного домашнього використання.
Є можливість купити товари для дому гуртом і вроздріб, доставка по всій Україні та самовивіз у Дніпрі. Оформіть покупку онлайн, і ми постараємося відправити посилку в день замовлення. Або звертайтеся з будь-якими питаннями, що стосуються характеристик товару та особливостей покупки до наших менеджерів. Спробуйте наші аксесуари для приготування їжі, і ви оціните всі їхні переваги.
FAQ
Як зав'язати рукав для запікання?
Зазвичай в комплекті є спеціальні кліпси, які фіксують краї рукава, або стрічка, вона може бути на самому рукаві, по одній довгій стороні, відокремлена перфорацією. Відрізайте довжину рукава з запасом, щоб можна було скласти кінці і зав’язати. Можете зафіксувати один край, покласти всередину продукти, а потім — другий, закрити.
Чи безпечно використовувати рукав для запікання при високих температурах?
У середньому, рукав витримує температуру близько 200 градусів, до 220. Для більшості процесів запікання достатньо 180 градусів, так що він не розплавиться і не потече на продукт.
Як правильно використовувати харчову плівку для зберігання продуктів?
Головне — замотуйте тільки остиглі продукти, кімнатної температури, оскільки якщо закрити гарячий продукт плівкою, буде виділятися конденсат. Намагайтеся обмотати або закрити плівкою продукт так, щоб не було доступу повітря. Тільки деякі види плівки можна використовувати в мікрохвильовій печі.
Чим відрізняється пергамент від фольги при запіканні?
Якщо температура висока — використовуйте фольгу, оскільки пергамент може обвуглитися, стати ламким і прокидатися на їжу. Фольга менш проникна для пари, тож продукти в ній вийдуть соковитішими, м'якшими, можливо — «вареними». Папір дає змогу позбутися вологи й отримати більш хрустку скоринку.
Як запобігти прилипанню їжі до фольги під час запікання?
Намагайтеся використовувати фольгу з глянцевим покриттям, воно менш «липуче». Можливо, варто змастити поверхню олією, знизити температуру, поставити решітку в духовці вище, поставити на дно залізну миску з водою. Або використовувати «підкладку» — аркуш пергаменту, або шар овочів під м'ясом чи рибою.
Чи можна використовувати харчову плівку в мікрохвильовій печі?
Тільки ту, на якій це явно написано на упаковці. Якщо не написано, або ви не знаєте, що це за плівка — не слід поміщати її в мікрохвильовку. Як варіант, максимум — для розморожування продукту в плівці, на 100 Вт або менше.
Чим замінити рукав для запікання?
В принципі, ви можете використовувати фольгу, щільно зліпивши краї, можливо, створивши два шари, щоб точно нічого не витекло. Також можна взяти з тією ж метою пергамент для запікання, і змотати з неї умовний пакет, зав’язавши ниткою або стрічкою, або просто щільно закрутивши краї. Головне — не беріть харчову плівку, вона для запікання не призначена!
Скільки коштує харчова плівка?
Все залежить від конкретного виробника, довжини плівки в рулоні, товщини, і деяких специфічних особливостей. Але, в цілому, ціна на харчову плівку доступна. Наприклад, на сайті PRODOM ви можете купити харчову плівку дешевше 20 грн за рулон.
Яка товщина харчової плівки?
Для різних видів плівки може використовуватися матеріал товщиною 5–14 мікрон, часто — 8–9. Плівка 12–14 мікрон підходить для пакування продуктів для морозильної камери. Але всі варіанти досить практичні і достатньо міцні для пакування їжі.